ONDERZEESE DRONES ZIJN AANGEKOMEN OM TE BLIJVEN — NL MOVESEA Doorgaan naar artikel
SUBMARINE DRONES HAVE ARRIVED TO STAY

ONDERZEESE DRONES ZIJN AANGEKOMEN OM TE BLIJVEN

Een paar jaar geleden was er een explosie van drones als elektronisch speelgoed, ze veranderden de manier waarop we video's opnemen en de beelden die ze ons gaven, boden ons een heel ander perspectief dan we gewend waren. Het werd een toegankelijk apparaat voor iedereen en voor veel consumenten is het hun hobby en reisgenoot geworden.

Het gebruik ervan is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid en we raken er steeds meer vertrouwd mee, maar er is een grote nieuwigheid en we zijn er zeker van dat deze blijvend is. Het zijn de onderwaterdrones! Drones vliegen niet meer alleen, ze bewegen zich ook door water. Deze onbemande voertuigen kunnen onder water op afstand worden bestuurd.

Deze drones hebben veel toepassingen die verder gaan dan recreatief gebruik, dankzij hun innovatie zijn de hulpprogramma's die ze bieden zeer breed. Laten we er een paar bekijken:

• Onderwaterfotografie en -videografie: gebruik het om uw watersporten zoals duiken vast te leggen en ontdek plaatsen waar zwemmen niet mogelijk is, fotografeer nieuwe schatten. Het vastleggen van uw ontmoetingen met de zee was nog nooit zo eenvoudig.

• Speervissen: bevordert het vissen vanaf de boot door de visplekken te lokaliseren. U kunt in realtime zien wat zich onder de oppervlakte bevindt en zonder nat te worden.

• Bootonderhoud: U kunt onderhoud en storingsdetectie uitvoeren aan jachten en andere boten zonder dat u ze uit het water hoeft te halen.

• Studie van de waterflora en -fauna: je kunt controletaken uitvoeren en de zeebodem bestuderen.

• Zoeken en redden: het vergemakkelijkt deze taken enorm in wateromgevingen, het kan de zee, het zwembad, de rivier, het stuwmeer zijn.

• Veiligheidsinspecties: gebruik het voor bemonstering en verontreinigingscontroles, analyseer de waterkwaliteit en opsporing van verontreinigende lozingen.

• Controle van ruimtes: grote mobiliteit op moeilijk bereikbare plaatsen, ze zijn in staat om de staat van leidingen, tanks, reservoirwanden, turbines van waterkrachtcentrales, enz. te controleren.

• Aquacultuurinspecties: maximaliseer de prestaties van de waterkwekerij, verlaag de kosten en voorspel de verkoop. Boeren hoeven niet meer te duiken.
Behalve dat het de perfecte partner is die u vergezelt en uw zeeverkenningen vastlegt, kunt u er al deze taken mee uitvoeren in verschillende gebieden, waardoor u minder moeite en kosten hoeft te doen.

 

We gaan de verschillende leveranciers van drones die u in onze catalogus kunt vinden, gedetailleerd beschrijven op basis van hun kenmerken, het zijn allemaal volledig waterdichte apparaten en bestand tegen water en corrosie.

VIS: dit merk biedt verschillende modellen aan, afhankelijk van de mate van professionaliteit waarin het zal worden gebruikt. V6, V6s, V6Plus en W6. Het is een van de best beoordeelde en populairste merken. Daarnaast hebben we vele mogelijkheden van accessoires om ze aan te vullen.

ACHTERNAJAGEN: Gladius Mini en M2 zijn de twee modellen die we aanbieden, de eerste is meer amateuristisch en de tweede meer professioneel. Dit merk is erop gericht om consumenten de meest draagbare en technologisch geavanceerde drones te bieden.

GENEINNR: hij werd populair met zijn eerste model genaamd Poseidon, nu is hij gearriveerd met zijn verbeterde versie T1 Titan, veelzijdiger en krachtiger, met geweldige technische kenmerken. Beide beschikbaar op onze website.

− NAVATIEK: hun MITO-model staat bekend als ontworpen voor de consumentenmarkt, zeer toegankelijk voor beginners en degenen die het gebruiken voor hun waterrecreatie.
Zoals u kunt zien, is er een grote verscheidenheid aan modellen, dus we zijn hier om u op de best mogelijke manier te adviseren en u te helpen vinden wat u zoekt op basis van uw behoeften.

Wij begeleiden onze klanten in het aankoopproces met zeer positieve resultaten. U kunt ons schrijven op info@movesea.com en wij adviseren u graag welke drone het beste bij u past. Het is ook belangrijk om te benadrukken dat onze klantenservice een prioriteit is en we hebben deze in Valencia en Madrid, waar we elk type probleem of storing ondersteunen door direct contact met de fabrikant te hebben.

Kortom, als u overweegt een onderwaterdrone te kopen, is MOVESEA de ideale plek om uw winkelervaring uitstekend te laten verlopen. We wachten op je!

Vorig artikel LAAT JEZELF GAAN MET ONZE ONDERWATERSCOOTERS
Volgend artikel MOVESEA: PRODUCTEN VOOR JE OUTDOORACTIVITEITEN