TOP 5 MOVESEA BEST-SELLERS — NL MOVESEA Doorgaan naar artikel
TOP 5 MOVESEA BEST-SELLERS

TOP 5 MOVESEA BEST-SELLERS

TOP 5 MOVESEA BESTSELLERSLinkervoet S1 - 's werelds meest compacte waterscooter, die gemakkelijk in elke kleine rugzak past. Lefeet is niet alleen een zeescooter voor duikers, maar kan ook worden omgebouwd tot motor. U kunt de motor aan een paddleboard, kajak of een ander vaartuig bevestigen.

WhiteShark Mix van Sublue - compacte onderwater scooter met dubbele propeller. Lichtgewicht, krachtig en eenvoudig te bedienen met sterke dubbele motoren van 1,5 m/s. Het heeft een ingebouwde camerabevestiging.

Navbow van Sublue - professionele onderwaterscooter met 3 snelheidsgraden die zorgt voor een soepele tot ultrasnelle onderwaterervaring. De unieke gepatenteerde batterijafdichtingstechnologie maakt batterijwissel in 5 seconden mogelijk. 50% lichter dan traditioneel DPV-product.

Blu3 Nemo - tankloos duiksysteem, perfect voor duiken in ondiep water. Met de oplaadbare lithium-ionbatterij kan een enkele duiker gedurende 60-90 minuten tot 3 metro's duiken. Het is gemakkelijk mee te nemen en zelfs mee te reizen. Hij weegt 4,5 kilo.

Fifish V6S - onderwaterdrone met onbeperkte hoeken voor onderwaterfotografie. Beweegt zijdelings, vooruit en achteruit, omhoog en omlaag, evenals rollen, pannen en kantelen. Aangepaste afstandsbediening en VR-bril bieden 3 soorten flexibele en intelligente bedieningsmodi.

Al deze producten kunt u testen op de beurs waar wij aan deelnemen!

Vorig artikel DUIKKIT NEMO BLU3
Volgend artikel HOE EEN ONDERWATERSCOOTER KIEZEN