JE BESTE VRIEND OP HET WATER! — NL MOVESEA Doorgaan naar artikel
YOUR BEST FRIEND ON THE WATER!

JE BESTE VRIEND OP HET WATER!

De beste uitvinding voor de kleinsten van de familie is hier, het elektronische kickboard! Ontworpen voor beginners in zwemmen en watersporten, kan deze elektrisch gemotoriseerde drijvende plank hen helpen hun angst in het water te verliezen, te leren zwemmen en ook de leukste waterrecreatie te worden. 

Vergroot de interactie tussen gezinsleden en maak waterspelletjes leuker en boeiender. Het is toegankelijk voor iedereen die het plezier van zwemmen wil ervaren, omdat het een groot drijfvermogen heeft voor zowel kinderen als volwassenen en tot 100 kg kan dragen. 

Super eenvoudig in gebruik, je hoeft alleen maar je borst op het bord te laten rusten, beide knoppen ingedrukt te houden en dat is alles! Laat je meevoeren door het water en bevrijd jezelf van zorgen. Het elektronische kickboard wordt een fantastische betrouwbare en efficiënte hulp, je verbetert je zwemvaardigheid omdat het trapoefeningen vergemakkelijkt en het evenwicht in het water verbetert. 

Het heeft de optie van twee snelheden voor een op maat gemaakte ervaring, je kunt kiezen tussen de lage snelheidsmodus voor beginners en de hoge snelheidsmodus om de spanning van het water te ervaren. Deze technologie is gepatenteerd om een perfecte veiligheid te garanderen. 

Het materiaal is ecologisch en respectvol voor de huid, het is gemaakt van hoogwaardig EVA-materiaal dat allerlei soorten wrijving voorkomt. Het zachte schuim zorgt voor meer comfort en bescherming. 

Hij is draagbaar en gemakkelijk mee te nemen dankzij de ingebouwde handgreep. Het ergonomische ontwerp zorgt voor ontspannend comfort, het gladde en ronde lichaam zorgt voor een perfecte balans tussen de effecten van zwaartekracht en drijfvermogen. 

De batterij is oplaadbaar lithium en zorgt ervoor dat het kickboard 45 minuten in het water meegaat. De afdichtingstechnologie zorgt voor waterdichtheid van batterijen. Het Sublue Swii-model bevat een LED-vermogensdisplay dat de stroomstatus, batterij-indicator en werking weergeeft met 4 verschillende kleuren om uit te kiezen. Het heeft slimme functies die worden bediend via de mobiele app, u kunt het kinderslot instellen, de snelheid wijzigen, de instellingen van het indicatielampje aanpassen en beginnen met zelfreiniging. 

Verbeter uw gezinsvriendelijke zwembad- en strandervaring. Bekijk onze catalogus op de website www.move-sea.com en kies tussen deze twee hoogwaardige modellen: 

- SWII: vervaardigd door Sublue, heeft het voordeel dat het een verwijderbare batterij heeft. Dit betekent dat gebruikers reservebatterijen kunnen meenemen om langer van hun elektronische kickboard te genieten. Het heeft een batterij van 98 Wh en 158 Wh. 

- SWIMN: vervaardigd door ePropulsion, het heeft een functioneel en opvallend ontwerp, de batterij is geïntegreerd. Het is multifunctioneel omdat het snel kan worden omgebouwd tot een waterpistool, de spuitmonden erop kunnen worden geschroefd en de startknoppen kunnen worden ingedrukt, spatten verzekerd. 

 

Welkom in een nieuwe wereld van plezier voor kinderen en ouders in het water! Eindeloos vermaak. 

Vorig artikel GA VERDER DAN DE OPPERVLAKTE MET NEMO
Volgend artikel LAAT JEZELF GAAN MET ONZE ONDERWATERSCOOTERS